Visites

dimarts, 26 de maig del 2009

PRESENTACIÓ DE REVISTES

Ahir i avui la Dolors ens va presentar diferents revistes adequades a la nostra edat com: Cucafera, Reporter Doc, Okapi i Tiro Liro. Vam fer jocs molt divertits. Ens les deixa en préstec per poder mirar a casa.




























dijous, 21 de maig del 2009

LA CIGALA I LA FORMIGA

Ahir els alumnes de P5 A han pogut gaudir de la representació i explicació del conte "La cigala i la formiga" per part de la Sara i l'Alba de l'IES FRANCESC MACIÀ, també vam visitar amb elles l'hort i la compostadora de l'escola. Estem molt contents i contentes de que vinguin a explicar-nos contes.




dimarts, 12 de maig del 2009

PERSONATGE MISTERIÓS MES DE MAIG

1. És una distribució geogràfico /administrativa.
2. El seu clima és el mediterrani.
3. La seva economia va passar de l'agricultura a la industria.
4. Té un enllaç molt important a nivell internacional.
5. S'hi troba el mitjà audiovisual més important de Catalunya.
6. Té 27 municipis
7. L'eix definidor i articulador és el riu Llobregat.
8. Cornellà hi pertany.
9. La seva capital és Sant Feliu.

RESPOSTA:

dimarts, 5 de maig del 2009

LA GRANOTA I LA FORASTERA


Hola a tothom!
Sóc la Sara de 4T B i avui us explicaré com he fet aquest mural tant bonic. Vaig llegir el llibre "La granota i la forastera" i després el vaig representar en un treball.
He agafat una caixa de cartró molt rugosa l'he pintada amb pintura témpera, i he fet els guarniments. Els personatges els vaig retallar i plastificar per poder enganxar-los.
Sara Serrallonga


NEVADA A CORNELLÀ

Avui hem rebut una visita molt esperada, l'escriptor Josep Gòrriz ha passat amb nosaltres tot el matí, ens ha explicat moltes històries i anècdotes dels seus llibres i de la seva vida personal. Tots els seus llibres són fruit de la seva experiència. Ens ha agradat molt i ens ha despertat l'interés per seguir llegint i reflexionant. Gràcies Josep

L'ESCRIPTOR JOSEP GÒRRIZ A C. SUPERIOR